DE-Construct îmbină buna pregătire profesională, tehnologia și tendințele noi în construcții pentru a furniza clienților proiecte de calitate, cu un grad sporit de rentabilitate.

Avem o experiență diversă în proiectarea unor variate construcții, putând asigura astfel îndeplinirea cerințelor de calitate și profesionalism. Mai mult, știm că succesul clientului depinde de respectarea termenelor, de aceea ne angajăm să livrăm întotdeauna la timp soluțiile noastre.

Urmărim să respectăm particularitățile fiecărui proiect și să îndeplinim toate fazele acestuia conform specificațiilor clientului.

Dorim să satisfacem permanent exigențele construcțiilor moderne, utilizând tehnologie de ultimă generație, în cadrul unui colectiv unit.

Plănuim să construim relații de durată cu fiecare client, bazate pe încredere și pe livrarea continuă a serviciilor de înaltă calitate.

Beneficii

Colaborare productivă

Construim relații de durată cu furnizorii și clienții noștri, fundamentate pe încrederea reciprocă și pe serviciile de înaltă calitate.

Portofoliu variat

Proiectele noastre de construcții acoperă lucrări atât din zona civilă, cât și industrială, fiind desfășurate în multiple industrii, pe diferite nevoi.

Tindere spre excelență

Acționăm întotdeauna cu integritate, țintind mereu spre cele mai bune rezultate, fără a ne mulțumi cu minimul necesar.

O companie contemporană pentru soluții de construcții moderne și tehnologie de ultimă generație.

DE-Construct este lansată în anul 2017, intrând într-o piață a construcțiilor extrem de competitivă și reușind în scurt timp să concureze cu jucătorii locali.

Începând cu anul 2019, ne-am extins portofoliul de activitate, acționând în regim de antreprenor general în domeniul construcțiilor civile, industriale și de infrastructură. În prezent, urmărim dezvoltarea unor colaborări de lungă durată, îmbunătățirea profesională și personală a echipei, precum și menținerea la zi cu progresele tehnologice.

Beneficii

We are your trusted manufacturing & engineering partner

We have a professional team of construction workers and auditors for your company

Parteneri de încredere