DESPRE NOI

Despre Noi

Este o firmă de proiectare în construcții ce îmbină o bună pregătire profesională, tehnologia, responsabilitatea și tendințele noi în construcții pentru a furniza clienților nostri proiecte de calitate la termen și cu o execuție economică.

De-a lungul anilor am avut ocazia să proiectăm aproape toate tipurile de construcții. De aceea vă putem îndeplini cele mai exigente cerințe de calitate și profesionalism.

Fiecare proiect este unic, de aceea îi acordăm atenție de la faza de concept, analiză, calcul structural și detaliere. De ce facem asta? Calitatea este cuvântul cheie care ne reprezintă și care ne recomandă încă de la începutul afacerii noastre.

Începând cu anul 2019 firma și-a extins portofoliul de activitate, acționând în regim de antreprenor general în domeniul construcțiilor civile și industriale și de infrastructură, asigurând realizarea execuției începând de la trasarea obiectivelor până la finalizarea lor cu succes.

Societatea satisface exigențele construcțiilor moderne utilizând tehnologie și tehnici de ultimă generație (drept dovadă sunt utilajele și echipamentele din dotare prezentate mai jos) la care se adaugă si un colectiv unit în care și-au găsit locul atat aripa tânără, generatoare de idei constructive dar și aripa experimentată care stăpânește în cel mai mic detaliu tehnicile de proiectare și execuție.

Urmărim bunăstarea angajaților și a familiilor lor, investind în oameni și urmărind retenția angajaților pe termen lung.

Câteva din Lucrările Noastre

Mai jos vă prezentăm câteva din proiectele noastre realizate.

VEZI TOATE PROIECTELE NOASTRE