Cartier Lombului

Nume Client: Municipiului Cluj Napoca

Data Proiect: 2021

Categorie:

Proiectul are ca amplasament Municipiul Cluj-Napoca, zona Drum Lomb situată de la intersecția străzilor Oașului și Valea Chintăului pănă la zona de dezvoltare Lomb.

În cadrul prezentului proiect se disting specialități, prezentate după cum urmează:

Instalații hidraulice: Conducta de alimentare cu apă și conducta de canalizare. Această specialitate cuprinde stabilirea clară și concretă a soluției de alimentare cu apă și canalizare a perimetrului studiat, alegerea conductelor, dimensionarea lor, precum și stabilirea caracteristicilor acestora (materiale, diametre, presiuni, clase de calitate, recomandări de pozare). De asemenea, tratează construcțiile accesorii necesare pentru bună funcționare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, precum: Cămine de vane, Cămine de Canalizare, Guri de scurgere, etc.

Instalații electrice ale stațiile de pompare și rezervor.

Construcții: Construcții speciale în cadrul sistemelor de alimentare cu apă și canalizare: stație de pompare subterană, rezervor tampon, rezervor metalic cu asamblare la amplasamen. Această specialitate cuprinde stabilirea caracteristicilor tehnice ale acestora, precum și specificațiile tehnice pe care trebuie să le îndeplinească.

Utilaje și echipamente: Grupuri de pompare, echipamente de automatizare și monitorizare. Această specialitate cuprinde stabilirea prametrilor tehnici și acestora, precum și specificațiile tehnice pe care trebuie să le îndeplinească.

Proiecte conexe

DE-Construct îmbină buna pregătire profesională, tehnologia și tendințele noi pentru a livra calitate.

Proiectul tău este complex?
Noi ne adaptăm nevoilor tale.